Referenties


Referenties

Regatta Center Medemblik


Regatta Center Medemblik is een moderne jachthaven in het historische stadje Medemblik. Prachtig gelegen aan het IJsselmeer, direct aan open water, voor de stadswallen van Medemblik en kasteel Radboud en op loopafstand van het gezellige oude centrum.


www.regattacenter.com

HISWA Amsterdam


HISWA is al 80 jaar het keurmerk van de watersport. Watersporters doen het liefste zaken met een HISWA-bedrijf. HISWA-bedrijven geven watersporters de garantie voor onbezorgd vaarplezier. Of ze nu een boot huren, een ligplaats zoeken, hun jacht willen verkopen, of de behoefte hebben aan een zeilles of een reparatie.

Marina Amsterdam


Bij het centrum van Amsterdam, aan de noordkant van het IJ op de NDSM-werf ligt de nieuwe jachthaven Amsterdam Marina.

Met ook de vestiging van het HISWA hoofdkantoor, jaarlijks de bootshow HISWA te Water en rondom de jachthaven ruimte voor nautische bedrijven is Amsterdam Marina straks het nautisch centrum van Nederland. Amsterdam Marina is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Amsterdam en HISWA.


www.amsterdammarina.com

ME2 Architecten BNA Medemblik

De werkzaamheden van ME-2 architecten variëren van het vormgeven en uittekenen van particuliere bouwinitiatieven en interieurs tot het ontwerpen en uitwerken, van bedrijfspanden, utiliteitsgebouwen, publieke objecten en woningbouwprojecten. Daarnaast wordt het bureau regelmatig ingeschakeld voor directievoering, bouwbegeleiding, het opstellen van bestekken en het vervaardigen van bouwkostencalculaties. Ook monumentale bouwwerken met de daarbij benodigde restauratiewerkzaamheden worden regelmatig onderhanden genomen.

Stichting Allure


Verschillende scholen, dagelijkse schoonmaak en glasbewassing.

Kantoorruimte in Zwaagdijk en Middenmeer


Van der Werf Mechanisatie bestaat ruim 35 jaar en heeft sinds de start in 1978 kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Als exclusief CASE IH en Steyr dealer zijn wij actief in de gehele kop van Noord Holland. Hiernaast omvat ons productenpakket een aantal gerenommeerde merken als o.a. TCM, Kverneland, Vicon, Nilfisk-Alto, Hardi, Bogballe en Climax. Zowel in de landbouw als in het intern transport staan wij sterk!


www.vanderwerfbv.nlWij  verzorgen natuurlijk ook het tuinonderhoud en als er wat in de tuin te doen valt kunt u gerust bij ons terecht. Dus voor aanpassen van de verharding, plantwerkzaamheden en andere klusjes ben je bij ons aan de goede adres.

De Federatie Amsterdam

2ME Medemblik


2ME is a company offering design, draughting and complete products. The Dutch company, established in 2002 and situated in Medemblik (NH), is largely concerned with the design and production under class, of boat cranes (for MOB tenders), specialist hatches, light masts, hinges, platforms and doors for use on board luxury yachts. A considerable number of these are designed and built in accordance with the regulations of among others, Lloyds Register and Germanischer Lloyd.


www.tweeme.nl

Vakantiewoning Medemblik


In het vakantiepark Zuiderzee of de Vlietlanden in Wervershof. Hier verzorgen wij de schoonmaak maar zijn ook voor tuinonderhoud en beheer verantwoordelijk. Verder regelen wij de overdracht met de gasten, zodat de eigenaar niet altijd aanwezig moet zijn. Omdat wij ook duitstalig zijn helpen wij graag bij vragen en geven uitleg voor vakantiegangers uit Duitsland.

Copyright © All Rights Reserved